Whaleshark Productions (1 van 1)-4

Whaleshark Productions is voor Access Kiteboard Magazine, het grootste crossmediale kiteboardmagazine in de Benelux op zoek naar een:

Redactiestagiair

De stagiair bij Whaleshark Productions houdt zich bezig met het bijhouden van online kanalen, het schrijven van berichten, vertalen van teksten en het checken van verhalen. Tevens is een taak om beeldmateriaal te verzamelen en te selecteren. Je werkt samen met schrijvers, fotografen, vormgever en uitgever. Directe samenwerking zal plaats vinden met de hoofdredactie.

Het aantal dagen dat je werkt zal in overleg worden bepaald. De werktijden zijn (op dagen zonder wind en golven) van 08:30 tot 17:00.

Profiel

  • Opleiding op MBO/HBO niveau – Redactie / Journalistiek / Media
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Kiteboarder

 

Bedrijfsinfo

Whaleshark is de uitvoerende partij in foto, video & magazineproducties. Sinds januari is het bedrijf gevestigd in de Scheveningse Haven en is specialist in outdoor-producties op het strand en in het water.

Het portfolio van Whaleshark bestaat uit Access Kiteboard Magazine, videoproducties in de medische sector, fotoproducties voor o.a. Red Bull & Euro-Express Trein Charter en het fotolabel Stefan van der Kamp Fotografie.

 

Reageren

Ben je geïnteresseerd in deze stage? Mail een reactie met daarin je motivatie en studie. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Stefan van der Kamp, via info@whaleshark.nl.