Fotoproducties op locatie

SurfCamp

Whaleshark verzorgt fotoproducties voor uw sociale media, website, brochure, poster, magazine of ander drukwerk. We zijn gespecialiseerd in producties op locatie. Deze producties zijn altijd op maat en aangepast aan de wens van het bedrijf. De foto  hierboven is gemaakt tijdens een fotoproductie vanuit het water. Een fotoproductie bespreken? Neem dan contact op.

Bedrijfsportret

Whaleshark Productions (1 van 1)-4

Whaleshark verzorgt ook kant en klare creatieve oplossingen om uw werk in beeld te brengen. Met een bedrijfsportret zoals de bovenstaande fotocollage kunnen verschillende diensten of producten van uw bedrijf in één foto worden weergegeven. Een dergelijke productie kunnen wij aanbieden vanaf € 249,- ex btw en kunnen binnen enkele dagen worden aangeleverd. Hierboven is het kantoor van Whaleshark te zien.

Zakelijke portretten

Zakelijk portretStairway to heaven (2 van 2)

Whaleshark brengt uw werknemers in beeld zodat uw bedrijf representatief voor de dag komt. Hierboven ziet u een bedrijfsportret gemaakt met een mobiele studio (links) en een portret op locatie in Oostenrijk. Neem contact op om een zakelijk portret in te plannen.